Ježíškova vnoučata

jeziskova-vnoucata-stromeckov

 

V minulém roce jsme se rozhodli věnovat naše umělé vánoční stromečky někomu, komu určitě udělají radost. Po dlouhém hledání a bádání jsme se rozhodli, že podpoříme projekt JEŽÍŠKOVA VNOUČATA.

Jedná se o projekt Českého rozhlasu, díky kterému můžete udělat radost osamoceným lidem v domovech důchodců. S oblibou se darují nějaké služby, třeba společný výlet či jiný zážitek, ale také nejrůznější materiální drobnosti.

Oslovili jsme tedy přímo Český rozhlas, který nám poslal seznam nejbližších zařízení v našem okolí. Bylo jich přes 64. Tolik stromečků jsme bohužel neměli. A tak jsme náhodně oslovili alespoň některé z nich. Pak už jen stačilo stromečky zabalit a poslat je k babičkám a dědečkům šířit ducha Vánoc.

 

Seznam zařízení, kde jsme darovali umělý vánoční stromeček:

DPS Dovsrkého, klub seniorů - Ostrava
„Stromeček udělal všem našim klientům velkou radost a moc vám za něho děkujeme.“ - Mgr. Alena Antoszyková

Domov pro seniory SLEZSKÉ HUMANITY, obecně prospěšné společnosti, Orlová - Lazy
„Velice děkujeme za nádherný stromek, který jste klientům našeho domova věnovala. Je opravdu krásný. Již je nastrojený a dělá radost všem v domově. Srdečně jménem všech klientů i zaměstnanců děkuji a přeji Vám krásné a opravdu požehnané vánoční časy. Užijte si je ve zdraví a v kruhu svých milých. Zní to jako klišé, ale věřte, že to není samozřejmé, být se svými milými – někteří naši klienti o tom ví své. Krásné Vánoce.“ - Lýdie Jančová

Domov pod Vinnou horou, příspěvková organizace, Hlučín
„Velice děkujeme za nabídku, je to milé. Vaši nabídku s radostí využijeme, neboť jsme již přemýšleli o koupi nového stromečku. Vaši nabídka nás mile překvapila. Uživatelé budou také velmi rádi. Ještě jednou děkujeme, velmi si Vašeho činu vážíme.“ - Ing. Dana Kostřevová

Domov Korýtko, příspěvková organizace, Ostrava-Zábřeh

Domov Vesna, příspěvková organizace, Orlová - Lutyně

Domov Nýdek, Nýdek

SENIOR DOMY POHODA JABLUNKOV a.s., Jablunkov

SENIOR DOMY POHODA a.s., Třinec

a další ...

 

jeziskova-vnoucata-stromeckov-stromecky

Darujte vlastní čas babičkám a dědečkům v domovech pro seniory - www.jeziskovavnoucata.cz

 

Do Vánoc zbývá už jen: